.

.

New
Эразор Разбива Пинтовые Чаши ? Подаръци за мъж пещерата, за мъже или жени ? Американска кръчма съдове за готвене ? Знаеш ли, Когато Ги държи В Бирена бокалах с логото -

Эразор Разбива Пинтовые Чаши ? Подаръци за мъж пещерата, за мъже или жени ? Американска кръчма съдове за готвене ? Знаеш ли, Когато Ги държи В Бирена бокалах с логото - Коллекционный комплект от 4 теми (16 унция)

BGN 32.93

Налично
Налично

Купете си всичко и направете пълен набор от стъклени чаши за всички герои в живота си!КОМПЛЕКТ СТЪКЛЕНИ СЪДОВЕ : Нашите пинтовые чаши по 16 грама всеки!В нашия cave man decor представени и други комплекти стъклени съдове, като : Чаши Pilsner и чашки.УНИВЕРСАЛЕН : Бар, прибори, която служи за броя на цели и практична за всекидневна употреба.Лесен за почистване бар, прибори, без да се притеснявате, че тя ще се разбие.Лесен за почистване бар, прибори, без да се притеснявате, че тя ще се разбие.Обичай бирени чаши, изработени от тежки висококачествено стъкло и отличаващи се със стилен.Отличен, подходящ и за търговска употреба.!Нашата стъклена посуда винаги е подходящо, за да се покаже вашата гордост! комплект СТЪКЛЕНИ СЪДОВЕ : нашите пинтовые чаши по 16 грама всеки!В нашия cave man decor представени и други комплекти стъклени съдове, като : Чаши Pilsner и чашки.!Нашата стъклена посуда винаги е подходящо, за да се покаже вашата гордост!.ТРАЙНОСТ : Нашите бирени пинтовые чаши с обем 16 унции се различават по якост, приготвена в пещ при ниска температура.Лесен за почистване бар, прибори, без да се притеснявате, че тя ще се разбие.ТРАЙНОСТ : Нашите бирени пинтовые чаши с обем 16 унции се различават по якост, приготвена в пещ при ниска температура.Декор нашия мъжки пещери са идеални за провеждане на игрови дейности, покер и мальчишников.Нашите бирени пинтовые чаши чудесно място за вашия ресторант, кръчма, бар или клуб.Всеки стикер на нашите комплекти бар съдове прилага ръчно, което гарантира безупречно качество.Обичай бирени чаши, изработени от тежки висококачествено стъкло и отличаващи се със стилен.ГАРАНЦИЯ : 100% гарантирано удовлетворение или парите са върнати!Ако по някаква причина не сте доволни от нашите пивными пинтовыми бокалами, просто върни ги за пълно връщане или замяна за наша сметка.ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Нашият декор под формата на пещери за мъже ще се превърне в идеален подарък за всеки повод : Коледа, рожден Ден, сватбени партита, за баща си?Ден на свети Валентин и т.Всеки стикер на нашите комплекти бар съдове прилага ръчно, което гарантира безупречно качество.Лесен за почистване бар, прибори, без да се притеснявате, че тя ще се разбие.Ние знаем, че ще ви хареса нашия декор all cave man също толкова силно, колкото и ние.Цялата ни бирария съдове за готвене има трайна стикер и може да се мие в съдомиялна машина.Отличен, подходящ и за търговска употреба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория