.

.

New
Maxsirui Пръстен във формата На Ръцете Титуляр За Демонстрация на Бижута Стойка За Организиране на Гривна, Пръстен, Поставка За часове Поддръжка на Естетически интери?

Maxsirui Пръстен във формата На Ръцете Титуляр За Демонстрация на Бижута Стойка За Организиране на Гривна, Пръстен, Поставка За часове Поддръжка на Естетически интериор Y2k (черен)

BGN 4.00

Налично
Налично

Характеристики : Държач за показване на бижута MAXSIRUI на 100% чисто ново с високо качество на Този дисплей е проектиран във формата на ръцете, така че можете да окачите на своите пръстени или гривни за лесно търсене е Изработен от пластмаса и е с эмуляционную формата на ръката си Красив външен вид, показва ценен гривна, пръстен на пръста си, ръчен часовник на витрината на един магазин, Изтънчен и професионален производител, лек за носене Практично за търговията на дребно, бижута и часовник Технически спецификации : Цвят : розово-червено Материал : пластмаса Размер ръцете : приблПредмет на по-ярка, отколкото е показано на фигурата. 【ИЗТОЧЕН ЧИСТ МАТЕРИАЛ】 Притежателя на пръстена за ръце е изработен от висококачествен устойчив материал.Лесно дръж си пръстен, огърлица или гривни, лесно миещи се, прозрачен и ярки цветове.Лесно дръж си пръстен, огърлица или гривни, лесно миещи се, прозрачен и ярки цветове.Елегантни витрини за продажба на бижута увеличават привлекателността на вашите бижута. 【Широко приложение】 идеален за розово естетически интериор, интериор y2k, интериор в стил гръндж, опрятного декор на стаята, естетически интериор в стил гръндж, интериор в датски пастелни цветове, интериор в стил фънк y2k, декор спални в розови цветове, декор маса в стила на 2000-те, и т. Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно връщане в рамките на 30 дни. Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или пълно връщане в рамките на 30 дни. 【НЕВЕРОЯТНА ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА】 за Да видите резултата носене, използвайте стойка за бижута за ръце.Елегантни витрини за продажба на бижута увеличават привлекателността на вашите бижута. 【Идеален подарък】 Прекрасен подарък за Свети Валентин, рожден Ден, годишнини, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа и т. 【АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН】 Прозрачна жена титуляр за пръстени с розов интериор. 【Идеален подарък】 Прекрасен подарък за Свети Валентин, рожден Ден, годишнини, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория