.

.

New
2-Ниво Титуляр за Обеци с 48 Дупки, Въртяща се на 360 ° Стойка за Обеци с Тавата, Органайзер за бижута е с Регулируема височина, за Обици, Колиета, Гривни, Часовници и Пръ?

2-Ниво Титуляр за Обеци с 48 Дупки, Въртяща се на 360 ° Стойка за Обеци с Тавата, Органайзер за бижута е с Регулируема височина, за Обици, Колиета, Гривни, Часовници и Пръстени Поставка За бижута

BGN 4.80

Налично
Налично

Дизайн на въртене : 360 °, е лесно да се сдобият, държач за бижута с въртене на 360 °, 2 слой на въртене с 48 дупки, завъртете веднъж, намерете желаното бижуДъното може да се използва за окачване, гривни, колиета и т.✨【Стойка за обеци с голям капацитет】 Можете да се събере нашата багажник за обеци за кратко време, вие ще получите красива, багажник за бижута с основание 6,2 * 6,2 инча и е с височина 11 сантиметра, с две нива на всеки ред 24 дупки, общо 48 дупки, което осигурява повече места за съхранение на обици и демонстрация на бижута. Дизайн на 360 градуса, позволява ви бързо да намерите своите обици, пръстени, колиета или гривни, както и лесно да намерите бижута, които искате да облечете. ✨【Спестяване на пространство】 Поставете всички ваши обеци на една поставка за бижута, лек дизайн спестява място за съхранение в кутии или комодах, той е подходящ за всеки шкафа, шкафчета и тоалетка маса. Можете да покажете този органайзер за обеци любимите си момиче, любовница или на майка си по специални празници или поводи, като рожден ден, семейно парти, сватба, свети Валентин, Ден на майката и т. ✨【Идеален избор за подарък】 Аз вярвам, че всяко момиче има повече или по-малко бижута като обеци, колиета, гривни и т.Изискан титуляр за обеци вече не се прави, де си мрачен и сложен. ✨【Висококачествени материали】 Тази поставка за демонстрация на обеци изработени от висококачествен полистирен материал, здрав и издръжлив, него не е лесно да се повреди, можете да го използвате с доверие. Спестяване на пространство, спестяване на място и украса на масата; Въртяща се стойка за бижута с въртяща се маса, можете да го сменят и веднага ще се намерят всичко, което искате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория