.

.

New
Което отрежда на количеството Масло за устни, Устойчив Хидратиращ гланц за устни, Оттеночный Балсам за устни, овлажняващи и нелипкий за грижа за сухи устни (01 Малин?

Което отрежда на количеството Масло за устни, Устойчив Хидратиращ гланц за устни, Оттеночный Балсам за устни, овлажняващи и нелипкий за грижа за сухи устни (01 Малина)

BGN 1.33

Налично
Налично

?【Очарователни устни 】 : превключи на друг цвят, дебели и сочни устни, атрактивен и огледален ефект ?【Овлажняващ и подхранващ】 : Масло lip glow oil, съдържа натурално масло от черешови костилки, което помага на кожата на устните е дълбоко подхранена и увлажняться, което прави устните влажна и пълна с жизненост. ?【Е подходящ за всички поколения】 Независимо дали сте жена или студентка, гръмна мастерицей грим или професионалист изкуство, жена или студентка, това овлажняващ крем, масло за устни подходящ за вас.Текстурата е влажна и нелипкая, създава свеж грим за устни с огледален блясък.При продължителна употреба успокояваща текстура може да направи устните меки и неустоим. ?【Идеален подарък】 Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка на деня на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин или други празници. ?【 Устойчив и нелипкий】 : освежаваща текстура, която осигурява продължителна хидратация, но не и лепкава на устните си.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория