.

.

New
UPZIGS 10 опаковка, 5 мл, Празна Дръжка за Масло за Кожичките, Дръжка за Усукване Масло за нокти с Четка, Туба с Течност За Растеж на Миглите, Контейнер За Козметичен Глан?

UPZIGS 10 опаковка, 5 мл, Празна Дръжка за Масло за Кожичките, Дръжка за Усукване Масло за нокти с Четка, Туба с Течност За Растеж на Миглите, Контейнер За Козметичен Гланц За Устни

BGN 0.33

Налично
Налично

Лесно пълнене с помощта на пипета ; също може да се използва като четка за рисуване.При дезинфекция използвайте озон или ултравиолетова дезинфекция, не се накисва в алкохол, высокотемпературную дезинфекция. 【Използването на накрайници】 Моля, не переполняйте маслена писалка за ноктите си, за да оставите достатъчно място за вдавливания върха на четката.【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Идеалната дръжка за масло за кожичките, е за смес от масло от жожоба и витамин Д. 【ШИРОКО приложение】 Подходящ за тънки или по-дебели продукти, като гланц за устни, масло за подхранване на нокти, крем за растеж на миглите, етерично масло, избелване на зъби, основи, серум за лечение на акне и т.Много полезен инструмент за грим, вие го заслужавате.Силно натиснете, за да запечата на дръжката. Горната част на четки герметична, тя е лесно да се носи в джоба или в чантата си, тя е идеална за пътуване. 【Фланец дизайн】 Празни дръжки за масло за кожичките са изработени от качествен полипропилен пластмаса, леки (0,45 грама) и преносим размер (0,63 "x 4,9").

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория