.

.

New
Холограма на Лазерни Окачване с цветя за Акрилни нокти, 3D Блестящи Цветове с блясък за нокти, Лъскава, за да проверите за дизайн на ноктите Направи си сам, Декорация

Холограма на Лазерни Окачване с цветя за Акрилни нокти, 3D Блестящи Цветове с блясък за нокти, Лъскава, за да проверите за дизайн на ноктите Направи си сам, Декорация за Нокти, Аксесоари за нокти (6 мрежи)

BGN 2.66

Налично
Налично

100% абсолютно нови и висококачествени малко блясък за нокти във формата на цвете Лесно се отстранява с вода.Направи си сам, за да създадете красива декорация за нокти.Тя е необходима за защита на ноктите. Най-добрият подарък за съпруги, приятелки и майки.Набор от малки блестящи цветни декорации за нокти е много подходящ за вашите нокти на ръцете и краката. Не се ограничава всеки стил на ноктите, като режийни нокти, изкуствени нокти, акрилни нокти, естествени нокти и т. 【Флорални декорации за нокти】 : 3d цветя за нокти, холографски лазерен блясък за нокти, стикери за нокти под формата на цветя-хамелеони, пламти при различно осветление и от различни ъгли, като ви направи по-очарователна и нежна. Нанесете грунда. Нанесете UV цветен гел (не отверждайте).by с помощта на гел за коса, която лесно се отстранява с вода. Модерен дизайн, подходящ за парти, сватба, празник, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и ежедневна употреба.Как да използвате : 1. Цветовете, показани на снимките може да се различават леко от разликата в светлина и екрана. Нанесете UV-горния слой и отверждайте под UV/led лампа.【Брой】 : 6 мрежи с малки искри за нокти във формата на цвете-хамелеон, всеки клон, опаковани индивидуално, за да се предотврати препълване. 【Идеален подарък】 : Това е чудесен подарък за съпруги, приятелки и майки. Изберете цвета на лака за нокти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория