.

.

New
Eouine - Калъф-гривна за Samsung Galaxy A22 4G, 6,4 инча, Нежно-Розов Силиконов калъф за телефон с дизайн и каишка за китката, Тънък устойчив на удари калъф-броня със защита от надр?

Eouine - Калъф-гривна за Samsung Galaxy A22 4G, 6,4 инча, Нежно-Розов Силиконов калъф за телефон с дизайн и каишка за китката, Тънък устойчив на удари калъф-броня със защита от надраскване Samsung Galaxy A22 4G

BGN 4.75

Налично
Налично

【【Точни деколтета】 Точни деколтета осигуряват оптимална работа и достъп до всички връзкиПротивоскользящее имот предоставя телефона по-добро сцепление с повърхността. ✔ Здрава каишка за китката, предпазва телефона от удари и падане.✔ Амортизация за добра защита на вашия телефон.Идеален за високоговорители, портове за зареждане, бутони и обективи фотоапарати. ✔ Персонализирани фигура печат придава на вашия смартфон по-уникален вид, отлично качество на изработката запазва яркостта на печат и никога не избледняват. 【【Висококачествени материали】Калъф Samsung Galaxy A22 4 G е изработен от силикон TPU, мека и гъвкава, но достатъчно здрава, за да издържа на ежедневни удари и драскотини, намаляване на последствията от падението, да се поддържа комфортен докосване на задържане. 【Практичен дизайн на гривна】 Практичен гривна е инсталиран на задния панел на корпуса на апарата, което ще осигури по-добро и по-удобно задържане и ще попречи на случайни падане или сблъсък.✔ Мини имоти предоставя на вашето смартфон голяма адхезия към повърхността. ➤【Сигурна защита】Компактен, тънка и лека конструкция осигурява минимален обем при използване плен и усещане.Warp не може лесно да се случи, след като за повторно изграждане.Пакетът включва : 1 x калъф за телефон.Компактен, тънка и лека конструкция осигурява минимален обем при използване плен и усещане. 【Практичен дизайн на гривна】 Практичен гривна е инсталиран на задния панел на корпуса на апарата, което ще осигури по-добро и по-удобно задържане и ще попречи на случайни падане или сблъсък.【 Съвместимост】 Калъф-гривна за телефон е съвместим с Samsung Galaxy A22 4 G (6,4 инча). ➤【Сигурна защита】Компактен, тънка и лека конструкция осигурява минимален обем при използване плен и усещане. ✔ Каишка за китката може да бъде притежател на телефон, ще ви е удобно гледане на видео.Гривна може да се стягат или поставят неподвижно, когато той се включим, той ще се превърне в поставка за краката, благодарение на които вашият телефон ще стои в изправено положение, удобно гледане на видео и т. ✔ Релефни рамки осигуряват защита на екрана и камерата.Релефни рамки осигуряват защита на екрана и камера, амортизируют удари и надеждно предпазват Samsung Galaxy A22 4 G. 【 Съвместимост】 Калъф-гривна за телефон е съвместим с Samsung Galaxy A22 4 G (6,4 инча).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория