.

.

New
Сребърен Чайник, Порцелан пакетче Сребърен Чаен сервиз Прост Синьо-бял Порцелан Чай 999 г. Набор от Офис комплект Керамични Чаена чаша (Цвят: матиран, размер: 10 бр.) (св

Сребърен Чайник, Порцелан пакетче Сребърен Чаен сервиз Прост Синьо-бял Порцелан Чай 999 г. Набор от Офис комплект Керамични Чаена чаша (Цвят: матиран, размер: 10 бр.) (светло зелен 10 бр.)

BGN 1.00

Налично
Налично

След всяка употреба внимателно вытирайте вода с мека и суха кърпаАко вие не го използвате за дълго време, избършете го с мека кърпа или хартия и се съхранява на хладно място.Когато сребърна чаша не се използва, внимателно избършете влагата от чаша суха кърпа или хартия, за да спаси своите d.Забранено е да се свържете с aci.Ако той не се използва в продължение на дълго време, увийте го с мека кърпа или хартия, за да махнете на съхранение на хладно място. Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.Но, моля, не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването, също така можете да използвате и паста за зъби или бял оцет за почистване.Преди да се използва сребърна чаша изсипете 1/3 топла вода с температура, която не надвишава 60 ° C, измийте чашата и се загрява му, леко се разклаща и изсипва (не заливайте вряща вода директно в чашата, тъй като сребърна подплата много мека, голямо количество вряща вода незабавно, за да се разшири и сожмется, което ще доведе до деформация на вътрешния резервоар. Ако по време на употреба ще се появят петна или промяна на цвета, внимателно отполируйте сребърна кърпа или сребърен прах.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория