.

.

New
PATKAW Авто торба за боклук Кола Торба за боклук Кола торба за боклук 72 Ролка торбички за кучешки отпадъци биоразградими торби за какашек чанта за домашни любимци Тор?

PATKAW Авто торба за боклук Кола Торба за боклук Кола торба за боклук 72 Ролка торбички за кучешки отпадъци биоразградими торби за какашек чанта за домашни любимци Торбички за кучешки Какашек Авто Торба за боклук Кола

BGN 24.16

Налично
Налично

- и здрави торбички за кучешки отпадъци достатъчно дебели, за да побере всички - Размер : около 26x24x0,1 см/10,24x9,25x0,04 инча. и здрави торби за боклук за кучета, достатъчно дебели, за да побере всички.Задължителен предмет за разходки с кучето и котката, удобен за почистване на боклук.Икономичен за ежедневна употреба, лесно се отваря и отива. - Roll пакет за кучешки какашек лесно да се заеме със себе си на разходка или в парка, за по-лесно отстраняване на отпадъци от жизнената дейност на домашни любимци.Дизайн с принтом под формата на ноктите на домашни любимци очарователен и красив, за да се използва. - Дизайн с принтом под формата на ноктите на домашни любимци очарователен и красив, за да се използва.- Удобни опаковки за какашек домашни любимци и контейнер за боклук за ежедневна употреба за вашия домашен любимец.Осъществяване Списък на 72 x роли на найлонови торбички Информация за стоки, Това е набор от 24 ролки, на пакети за отпадъци на домашни любимци. - Материал : Пластмаса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория