.

.

New
Чаша за домашно шейкове, щипка в чаша с лед, чаша за бързо охлаждане, чаша за щипки, чиста червена чаша, пластмасова чаша за изстискване, двупластова чаша (lanse)

Чаша за домашно шейкове, щипка в чаша с лед, чаша за бързо охлаждане, чаша за щипки, чиста червена чаша, пластмасова чаша за изстискване, двупластова чаша (lanse)

BGN 28.28

Налично
Налично

5 : Креативен подарък : Тук няма сложни движения, всеки може да готви шейкове дома и се наслаждавайте на процесаВграден хладилник течност се разменя на топлината и студа с храни, и може да се използва повторно, както и да се разглобява и се измиват.Никога не нарушават околната среда и здравето, безопасно потребление, моля, бъдете сигурни в употреба. 5 : Креативен подарък : Тук няма сложни движения, всеки може да готви шейкове дома и се наслаждавайте на процеса.Вграден хладилник течност се разменя на топлината и студа с храни, и може да се използва повторно, както и да се разглобява и се измиват.Всеки набор от пакети с лед може да се използва многократно, стотици пъти.Не мийте пакети с лед в съдомиялна машина. Обърнете внимание на почистване : когато в чаша за пресоване, ще се появи идеалният шейкове, можете да отворите капака и да се насладите на вкуснейшим "пясъка напитка". Начин на приложение : ① Поставете чаша с лед във фризера за 4-5 часа; ② изсипете различни напитки, които ви харесват; ③ оставете за 1-2 минути, за да се получи вкусна шейкове. 1 : Високо качество : Вътрешна подложка е изработена от висококачествен хранителен материал TPU и е подложен на професионалното проектиране.Чудесен творчески подарък за влюбени, семейство, приятели, колеги, съученици и деца.При повторно използване просто я изплакнете с гореща вода, за да махнете обратно в хладилник за замразяване.При повторно използване просто я изплакнете с гореща вода, за да махнете обратно в хладилник за замразяване. Обърнете внимание на почистване : когато в чаша за пресоване, ще се появи идеалният шейкове, можете да отворите капака и да се насладите на вкуснейшим "пясъка напитка". 3 : Принцип : В чашата се намира на хранително-вкусовата на хладилния агент.Всеки набор от пакети с лед може да се използва многократно, стотици пъти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория