.

.

New
Забавен натиснете Andaz, 11 грама. Кафеена Чаша С Кляпом За Рожден Ден, Рисуване Аз съм 49 + 1 Среден Пръст, 1 опаковка, Идеи за подаръци за 50-годишнината На него, от Колегит?

Забавен натиснете Andaz, 11 грама. Кафеена Чаша С Кляпом За Рожден Ден, Рисуване Аз съм 49 + 1 Среден Пръст, 1 опаковка, Идеи за подаръци за 50-годишнината На него, от Колегите Си, на Приятел

BGN 3.00

Налично
Налично

Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машинаСъщо така на разположение експресна доставка в рамките на 2 дни!Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-2 работни дни от Калифорния. Размер : побира 11 грама от любимия си чай, кафе или напитка.МАТЕРИАЛ : керамика, устойчива на ултравиолетови лъчи, отговаря на изискванията на FDA.Идеален за подарък на приятели и роднини за рождени дни, като коледен подарък или просто така.В комплекта са включени : 1 кафеена чаша, разработена Andaz Прес.Доставка на фиксирана цена : Напълнете вашата кошница със стоки Andaz Press и уреждане на доставка на ниски цени.За да е вашата чаша изглеждаше невероятно, силно се препоръчва да се измие на ръка.Отличен за приятелите и семейството си като подарък за рожден ден или Коледа, или просто така.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория