.

.

New
MABIBI|Женски градински Сабо, Плажни чехли за баня, Сандали за басейн, Домашни и Улични Ежедневни чехли/Ултра Мека |Върху дебела подметка (Цвят: зелен, размер: 40-41)

MABIBI|Женски градински Сабо, Плажни чехли за баня, Сандали за басейн, Домашни и Улични Ежедневни чехли/Ултра Мека |Върху дебела подметка (Цвят: зелен, размер: 40-41)

BGN 60.67

Налично
Налично

Той бързо изсъхва след душ или плуване, за да запазите краката си сухиГорната част на лесно се избърсват и почистване.Конструкция с вдлъбната подметка, която предпазва пръстите на краката от удари в крака на масата или праговете на вратите. 【Устойчивост на хлъзгане】 Подметка обувки е изпълнена с двойно противоскользящим модел, който осигурява по-добро сцепление и позволява безопасно да се ходи дори по мократа земя.Горната част на лесно се избърсват и почистване. 【Прекрасен дизайн】 Прекрасен дизайн рисунка, уникален дизайн, с отворени пръсти, нов и интересен. 【Лесно почистване】 Чехли за баня са с добро сцепление с долната част, за да се предотврати подхлъзване върху мокри повърхности.【Годишният Must-Have】 Следващите горещо лято тези творчески чехли ще ви отведе в много случаи, като например плаж, баня, тоалетна, градина, спа, фитнес зала, басейн, хотел, обществен душ, парна баня и т.Той бързо изсъхва след душ или плуване, за да запазите краката си сухи. 【Подметка с супер отскок】 Неутрални сандали са по-удобни, отколкото гумени чехли / сандали с суперэластичной подметка, благодарение на които се чувстваш така, сякаш ступаете по облаците.Насладете се на тяхната покупка без риск. моля, свържете се с нас и ние навреме ще решим проблема. 【Годишният Must-Have】 Следващите горещо лято тези творчески чехли ще ви отведе в много случаи, като например плаж, баня, тоалетна, градина, спа, фитнес зала, басейн, хотел, обществен душ, парна баня и т. 【Лесно почистване】 Чехли за баня са с добро сцепление с долната част, за да се предотврати подхлъзване върху мокри повърхности.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория