.

.

New
Течна червило за оцветяване на устните, хидратиращ гланц за устни с Цветни Нелипкие бои за грим 5 мл, Устойчив 6 Течни блесков, Козметичен оттенък, запълване на матер

Течна червило за оцветяване на устните, хидратиращ гланц за устни с Цветни Нелипкие бои за грим 5 мл, Устойчив 6 Течни блесков, Козметичен оттенък, запълване на материал (паста от фасул камелия, един размер)

BGN 2.16

Налично
Налично

и подчертайте формата на устните с помощта на тази веганской червило, което придава на устните гладък матиран цвят, придающий им е по-пълен вид; да не се напуква, не избледняват и не се пренася до 16 часа 【Пигментирани и лесни за удаляемые】 Тези высокопигментированные мат течни червила имат устойчива формула, без отлагане и оставя матово покритие сверхнасыщенных нюанси - от класически до червено плът и ярка.За теб винаги има някой. 【Гаранция за качество на продуктите】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Лека текстура и хидратация предоставят усещане за шелковистости при безтегловност.ZITAINY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. 【Характеристики】 Водоустойчив/ трайна / matte/ хидратиращ.Идеална като подарък за Любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден и други празници!.И доста лесно да се премахне, никога не се притеснявайте за това. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !??Има множество червила, блесков за устни и козметика.【Няколко популярни цветове】 Предлага в няколко цвята.За всички, независимо дали сте жена или студентка, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Можете да изберете този продукт. 【Идеален подарък】 Подходящи за четирите сезона, особено за офиса, срещи, пазаруване и зимните партита с приятели.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория