.

.

New
Малко подложка за мишка Good Vibes Only със Смайликом, Розов, Чист, 7,9x7,9 Инча, Моющийся през Цялата Текстилен Подложка за мишка за офис лаптоп, Нескользящие Подложки за миш?

Малко подложка за мишка Good Vibes Only със Смайликом, Розов, Чист, 7,9x7,9 Инча, Моющийся през Цялата Текстилен Подложка за мишка за офис лаптоп, Нескользящие Подложки за мишки в гумена основа за безжична мишка, Подаръци

BGN 0.67

Налично
Налично

Ние се стремим да създавате висококачествени подложки за мишки, за ежедневието ?【Черупката плат】 Гума.То е ясно и ярко. ?【Модерна печат】Отпечатано с помощта на най-модерните технологии за дигитален печат, богата на детайли.Цвят светъл и никога не избледняват.То е ясно и ярко.Цвят светъл и никога не избледняват. ?【Производство】 Тънка определяне, тънка и гладка повърхност на плата.Украсете читалня на вашия офис, тези подови изтривалки на разположение за мишки, за да даде своя офисному читальному залата нов вид. ?【Плат-черупки】 Специални подаръци за приятелите, семейство и колеги. ?【Производство】 Тънка определяне, тънка и гладка повърхност на плата.?【Размер】 подложка за мишка 7,9x7,9 инча. ?【Черупката плат】 Гума. ?【Плат-черупки】 Специални подаръци за приятелите, семейство и колеги. ?【Модерна печат】Отпечатано с помощта на най-модерните технологии за дигитален печат, богата на детайли.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория