.

.

New
Hemoton 1 бр. Флакон за Лекарства Метален Ключодържател За Пътуване Ключодържател За Капсули Калъф За Хапчета Кутия За Лекарства Метален Контейнер За Таблетки Дневно ?

Hemoton 1 бр. Флакон за Лекарства Метален Ключодържател За Пътуване Ключодържател За Капсули Калъф За Хапчета Кутия За Лекарства Метален Контейнер За Таблетки Дневно Творчески Титуляр За Хапчета Преносим Калъф За Хапчета

BGN 1.67

Налично
Налично

Преносима кутия за таблетки : тя е лека, лесно и удобно за носене - Също така е идеален подарък за приятелите си, те много ще се радвате на този уличен контейнер. ръчен предпазител за таблетки С ключодържател, можете да го използвате и като окачване за ключодържател или просто като окачване за чанти.Преносим органайзер за хапчета в случай на извънредна ситуация, ако ви по всяко време на нужда от хапчета. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба в метален съд. - Можете да го използвате за съхранение на хапчета, когато изляза на улицата, доведете удобство в живота ви метален ежедневно контейнер.Метален контейнер за таблетки : лек, удобен в переноске.Органайзер за таблетки : Този титуляр за хапчета е оборудвана с малък гумен о-пръстен : тя предпазва хапчета и лекарства вътре от намокания. Таблетка в продължение на 7 дни : можете да го използвате за съхранение на хапчета, когато излезе от къщи, които ще донесе удобство в живота ви.Списък на пакетите 1 x калъф за хапчета Особености -Материал : Контейнер за таблетки от алуминиева сплав малък. - Той е лек, удобен за носене. Държач за витаминни таблетки : Малък размер : лесен за носене, лесно можете да го поставите в чанта, без да заема място.Органайзер за таблетки : Този титуляр за хапчета е оборудвана с малък гумен о-пръстен : тя предпазва хапчета и лекарства вътре от намокания.Информация за стоки, Калъф за носене, Той е лек за лесно и удобно носене.Метален предпазител за хапчета Можете да го използвате за съхранение на някои таблетки, когато излезе от къщи, което ще донесе много удобство в живота ви.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория