.

.

New
Извод за нокти с орехи орехи, Цветя, направи си сам, Дизайн, Подробно описание на фигурата, Набор от четки за маникюр, Ленти, окото, накрайници, инструмент (Цвят: розов

Извод за нокти с орехи орехи, Цветя, направи си сам, Дизайн, Подробно описание на фигурата, Набор от четки за маникюр, Ленти, окото, накрайници, инструмент (Цвят: розов, размер: както е показано)

BGN 51.74

Налично
Налично

Моля, внимателно измийте я след употреба, съхранявайте в чистота Моля, се допуска отклонение от 2-3 виж.Лесен за употреба и експлоатация.Лесен за употреба и експлоатация.Използва се за детайли стенописи нийл арт.Използва се за детайли стенописи нийл арт.Лесен за употреба и експлоатация. Дължина влакна : 7/9/11/15/20 мм Материал : пластмаса Обща дължина : около 14-15 см Цвят : розов Тегло : около 21 грама съдържание на Пакета : 5 бр. * Четка за очна линия нокти Характеристики и начин на употреба : идеален за UV гел.Идеален за uv гел.Подходящ за домашна или професионална употреба. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията.Подходящ за домашна или професионална употреба.Моля, внимателно измийте я след употреба, съхранявайте в чистота.Идеален за uv гел. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория