.

.

New
Грецкая Орехова Фризьорски салон Машина За Подстригване на Коса Led Екран Моющаяся Електрическа Машина За Подстригване Акумулаторна Професионална Машина За Подст?

Грецкая Орехова Фризьорски салон Машина За Подстригване на Коса Led Екран Моющаяся Електрическа Машина За Подстригване Акумулаторна Професионална Машина За Подстригване на Коса Тример за Мъже Брада

BGN 1.67

Налично
Налично

5 Зареждане чрез USB, бърза и удобна, не се притеснявайте за катастрофата питания3. Може да се пере в организма, може да изплакнете след употреба, лесно почистване и поддържане. титановое керамично острие, износостойкое и с ниски нагревом2. Ергономичен дизайн и елегантни линии на корпуса, много удобни в плен. Може да се пере цялото тяло, може да изплакнете след употреба, лесно почистване и поддържане. Дизайн с ниско ниво на шум, около 55 db. Ниско ниво на шум, около 55 db. Ергономичен дизайн и елегантни линии на корпуса, много удобен за захващане. Зареждане чрез USB, бърза и удобна, не се притеснявайте за спиране на тока. титановое керамично острие, износостойкое и с ниско отопление.произход : CN (Origin) Размер : 2200 mah Тип : тример за волосматериал : алуминиева сплав Led екран : акумулаторна Спецификация : четири предаване на литиева батерия : 2200 mah живот на батерията : 60 минути Внимание : Това е водонепроницаемое изделие; но кабел за зареждане не е водоустойчив Не зареждайте този уред в близост до вана , мивка или други съдове с всяка вода да се избегне увреждане, моля, дръжте ръцете си сухи по време на употреба, като се избягва продължително зареждане (изключете го след изтичане на определен период от време), в противен случай съществува опасност от късо съединение, причинени от перезарядкой.

Подробности

Four gears:
lithium battery:
2200mAHmAh
Battery life:
60 minutes
Caution:
This is a waterproof product; but the charging cable is not waterproof:
Don't charge this appliance near the bathtub, wash basin, or other vessels which with any water:
To avoid damage, please keep your hands dry during use it:
Avoiding prolonged charging(unplug it after reached at the specified time), otherwise there will be a danger of short circuit caused by overcharge :
Новинка

Подобни продукти в категория