.

.

New
IRDFWH Мъжки Професионален Нож За Рязане на Коса, Електрическа Машина за рязане на Коса, Тример за оформяне на Брада, Акумулаторна Машина За Подстригване на Коса, Инст?

IRDFWH Мъжки Професионален Нож За Рязане на Коса, Електрическа Машина за рязане на Коса, Тример за оформяне на Брада, Акумулаторна Машина За Подстригване на Коса, Инструмент за подстригване на коса (Цвят: D)

BGN 1.00

Налично
Налично

Подходящ за лицето, тялото, главата, под мишниците, на гърба, на шията, ръцете, пубиса 300 минути непрекъсната работа. 5 направляващи гребени, 1/2/3/4/5 мм. два цвята : златен / сребърен.Те могат да подстригване, подстригване и бръснене на косата, всякакви дължини.Ръководство за потребителя на шест езика.Продавачът не предоставя лубрикант, тъй като авиокомпанията ограничава превоз на течности. Острието 5v са регламентирани с възможност за нулев припокриват.Пратката включва : 1 * машина за подстригване на коса Забележка : 1. два цвята : златен / сребърен. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. кабел и безжично използване. кабел и безжично използване. Професионални нож ширина на лентата 40 мм време на зареждане 4 часа.USB кабел за зареждане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория