.

.

New
Защитно фолио за екрана Puccy 3 Пакет с защита от синя светлина, която е съвместима с фолио Canon PowerShot A420 TPU Guard (Не от закалено стъкло)

Защитно фолио за екрана Puccy 3 Пакет с защита от синя светлина, която е съвместима с фолио Canon PowerShot A420 TPU Guard (Не от закалено стъкло)

BGN 2.33

Налично
Налично

Подробна информация за продукта : 1Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Филтър срещу синя светлина може да отсече голяма част от вредната синя светлина. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин.Филтър срещу синя светлина може да отсече голяма част от вредната синя светлина.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости.Намаляване на преумората на очите, главоболие и ефективно предотвратите късогледство. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория