.

.

New
Закачалка за дрехи SALALIS, Сгъваема Стенни Закачалка за сушене на дрехи с 8 Дупки от Неръждаема Стомана 304 с пакет от аксесоари за Закачане на Блузи, Панталони, Сака, Де?

Закачалка за дрехи SALALIS, Сгъваема Стенни Закачалка за сушене на дрехи с 8 Дупки от Неръждаема Стомана 304 с пакет от аксесоари за Закачане на Блузи, Панталони, Сака, Детски дрехи

BGN 6.28

Налично
Налично

Може да се използва за окачване на дънки или обикновени закачалки за ризи, панталони, сака, детски дрехи, обувки и колани.Закачалка твърда и не се огъва, издържа на няколко закачалки, дори ако дрехите са мокри. Здрава закачалка, издържа на няколко закачалки, дори ако дрехите мокри, и не прогибается.Лесен за използване, повдига, когато те не се ползват, и предлага едно лесно щракване на мишката, така че можете да спестите малко място, когато не ги използвате.Това може да ви помогне лесно да намерите дрехи, да се намали тежестта от ежедневната работа и пестене на време. Лесен за използване, повдига, когато тя не се използва, и предлага едно лесно щракване на мишката, което позволява да се пести място, когато от него не се използват. Това може да ви помогне лесно да намерите дрехи, да се намали тежестта от ежедневната работа и пестене на време.Куката е изработен от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив и елегантен.Може да се използва за закачане на дънки или обикновени закачалки за ризи, панталони, сака, детски дрехи, обувки и колани.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория