.

.

New
Стъклен капак на обектива за външния край на екрана coolcube с ОСА е Съвместим с LG Stylo 5 Q720 LM-Q720CS Q720VSP 6,2 инча (не включва LCD дисплей и сензорен цифров преобразувател) (черен

Стъклен капак на обектива за външния край на екрана coolcube с ОСА е Съвместим с LG Stylo 5 Q720 LM-Q720CS Q720VSP 6,2 инча (не включва LCD дисплей и сензорен цифров преобразувател) (черен)

BGN 10.95

Налично
Налично

Ако това не може да бъде доказано, моля, свържете се с нас в най-първия път Забележка : Това е само предната стъклена капачка за сензорен таблет, в комплект включва LCD дисплей и сензорен цифров преобразувател.И, моля, не поставяйте го прави в мобилен телефон.Моля, обърнете внимание на проблема със статично електричество. Ремонт /подмяна на стар, счупен, треснувшего, към който не може да се докосне, повредени дефектни стъкло.Ние не носим отговорност след инсталирането на екрана.Ние силно препоръчваме да тествате, преди да инсталирате. Няма инструкции.Професионални умения, необходими за инсталиране. Стъклен капак на обектива за външния край на екрана coolcube за LG Stylo 5 Q720 LM-Q720 CS Q720 VSP 6,2 инча (не включва LCD дисплей и сензорен цифров преобразувател). Съвет 1 : Проверете преди инсталацията При изпитване не отстранете защитното фолио или бележки.Ако тестът е преминал нормално, моля, задайте го. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Не забравяйте да носите предпазни очила, и бъдете внимателни, за да не отрежете пръст от счупено стъкло.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория