.

.

New
НА Стелажи с Кухненски Рафтове За Съхранение на Битова Кухненска Ъглова Етажерка Въртящи Рафтове За Подправки Стенен Многофункционален Рафтове За Съхранение на 2

НА Стелажи с Кухненски Рафтове За Съхранение на Битова Кухненска Ъглова Етажерка Въртящи Рафтове За Подправки Стенен Многофункционален Рафтове За Съхранение на 2 Слой (Цвят: C)

BGN 10.41

Налично
Налично

Name : Материал на рафтовете : Пространствен алуминий Размер : 35 × 39,2 см Брой етажи : 2 слоя Приложимите случаи : кухня, баня, склад в хола, за довършителни работи и т * Безопасна конструкция : Укрепване на разширяване, за да се предотврати падането на предмети, завъртане на 180 ° наляво и надясно, а височината на слоя може да се регулира. * Универсалност : кухня, баня, монтиране на съоръжение за съхранение в хола и така нататък on. * Размер на измерване : 35 × 39,2 см инсталационния продукт, 4-цветен стенни штамповочная инсталация, ръчно измерване с грешка 1-3 см, надявам се да разберат.* Разумен дизайн : Този универсален багажник дава възможност за лесно увеличаване на пространството за съхранение в кухненски шкаф и използване на ъгловото пространство за насочване на чистота в кухнята. * Здрав и издръжлив : Изработен е от висококачествен космически алуминий, се отличава с висока носеща способност и гладка повърхност. Забележка : Грешка при измерване на ръка е 1-3 виж. * Разумен дизайн : Този универсален багажник дава възможност за лесно увеличаване на пространството за съхранение в кухненски шкаф и използване на ъгловото пространство за насочване на чистота в кухнята.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория