.

.

New
Luxshiny 6шт Мини-Количка ръчно изработени Плетени Кошници За съхранение с Капак Подарък кошница за бисквитки Ракита кошница с капак Farm кошница Кошници с Подаръци Е Ми?

Luxshiny 6шт Мини-Количка ръчно изработени Плетени Кошници За съхранение с Капак Подарък кошница за бисквитки Ракита кошница с капак Farm кошница Кошници с Подаръци Е Мини-Бамбук Кошница За Ръчно изработени шоколадови

BGN 38.32

Налично
Налично

кошница за плодове - Подходящ за сватба, младоженци и детски душове, юбилей, сватбени тържества и др кошница с капак 55Х1 ракита великден кошница с дръжка Те могат да бъдат за опаковане на бонбони, яденето на шоколад или всякакви други подаръци. кошница за съхранение на плодове, Тези кошници в селски стил, изработени от дървесни стърготини, която е трайна и сигурна.ракита великден кошница с дръжка Характеристики - Цвят : цвят на дървото.ДЪРВЕНА КОШНИЦА ЗА ПОДАРЪК - Изработени от дървесни стърготини в селски стил и е оцветен в ретро цвят.КОШНИЦА от РАКИТА С ДРЪЖКИ - количката може да се използва за съхранение на подаръци, като бонбони, бисквити и т.персонални великден кошница - е Направена от стърготини в селски стил в стил ретро. кошница от ракита с предавателна в свеж стил, пълна с елегантен шарма, по-елегантна и уникална.Мини-плетени кошници 97 X1. кошница за великденски подаръци, Раздайте на семейството си или приятели.Подарък кошница празна 57 сантиметра.дребничка плетени кошница 00Х4. МИНИ контейнер за подарък-мини-количка С външен вид на ретро стил и с хубав дизайн, тази кутия е идеална за рожден ден, Коледа, сватба, Свети Валентин, Деня на майката и т.КОЛИЧКА за МОМИЧЕТА с ЦВЕТЯ - подарък кутия за добив, подходяща за опаковане на по-малки подаръци, които не се нуждаят отново де.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория