.

.

New
Висящи Обеци за учители и Ученички, Акрилни Сладки Дървени Моливи, с Преливащи се цветове обеци-книжки за Жени, Момичета, Връщане в училище, Абитуриентски, Четене, С?

Висящи Обеци за учители и Ученички, Акрилни Сладки Дървени Моливи, с Преливащи се цветове обеци-книжки за Жени, Момичета, Връщане в училище, Абитуриентски, Четене, Събитие, Украса за Учителя-3 чифта

BGN 2.80

Налично
Налично

♥ Материал : Модни обеци за Ден на благодарност учители са изработени от висококачествен акрил, смола и неръждаема стомана, не съдържа никел, олово, са уникални и шикарны, са идеални за носене по цял ден в класната стая! ♥ Значими са идеални подаръци : Това е един сладък аксесоар-подарък за всеки един значим момент, като подарък за Деня на учителя, подаръци за студентски празник, подаръци за Деня на благодарността, подарък за рожден ден, подарък за коледа, подарък за бала. ♥ РАЗМЕР : Обеци за Ден на благодарност модни учители Размер : 2,55 инча, тегло : 5 г от всяка двойка непременно ще даде добра "училищен стил" всички заедно, не отягощая ви един ден ушите. ♥ Отлично обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим услуга за обмен с 90-дневна гаранция за връщане на парите при всякакви проблеми с качеството.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория