.

.

New
Силиконов Масажор за кожата на Главата, Четка за Шампоан За растеж на косата-Мека Четка за кожата на главата с Мека четка, Чистач/Отшелушивающее Средство за скалпа ?

Силиконов Масажор за кожата на Главата, Четка за Шампоан За растеж на косата-Мека Четка за кожата на главата с Мека четка, Чистач/Отшелушивающее Средство за скалпа от пърхот, Масажор за влажни Суха коса, Подаръци за

BGN 1.33

Налично
Налично

Дизайн Buausly позволява лесно да заснемат и да го използвате, като същевременно се защитава вашите ноктиНаправете това част от ежедневието си!.Настояват за използване масажор за кожата на главата, стрес и умора ще бъде далеч от вас.Независимо от това, дълги имате коса или къса, дебела или тънка, влажна или суха четка-шампоан Buausly Scalp Massager винаги е лесно минава по косата и нежно масажи на скалпа. ? Идеален за всички типове коса : Нашият масажор за коса е проектиран, за да се успокои и по кожата на главата, премахване на стрес и напрежение.След това нанесете балсам и равномерно разпределени по цялата дължина на косата.Обичаш другите, но да обичаш себе си, също толкова силно.Независимо от това, приемате ли един бърз душ или дълго нежитесь, отделете време да се отпуснете и да се заредите с нова енергия.Мъже, жени, деца и домашни любимци ще се радвате на този прекрасен продукт.Едно парче дизайн, изцяло ръчно, не се нуждае от батерии, 100% водоустойчив и не се разпада.Мека четина силиконовата четка за шампоан заменя масаж на пръстите, позволява на вашата чувствителна кожа на главата не царапаться от вашите твърди нокти, а също така предпазва вашия маникюр.Не трябва да мисля за това, за да се разпадне на части или да се съборят. ?♀️ 100% безопасен силикон масажор за скалп : С подобрени unibody дизайн, който е по-силен и траен.Не забравяйте да се даде приоритет грижа за себе си всеки ден. ? Подарък за себе си и семейството си : Ако търсите подарък за специален човек в живота си, тогава не търсете по-далеч.Удобна дръжка ви позволява да се движат шампоан по цялата глава, не соскальзывая.Кажете сбогом на суха, сърбеж на кожата на главата и здрава, блестяща коса!.Дори с мокри ръце, можете да създадете гъста пяна с по-малко количество продукт, леко масажирате с кръгови движения.Използвайте четка за коса повече от 5 пъти в седмицата; ефективно намалява пърхота.Го гъвкави структури ще осигуряват дълбок масаж.Изработен от висококачествен силикон, достатъчно мек, ефективно предотвращающего дразнене на кожата.Редовен масаж помага да се отървете от шелушений на кожата на главата и стимулира растежа на косата.Той напълно е водоустойчив, не се събира вода за растеж на мухъл!. ? Перфектната грижа за косата и кожата на главата : Скрубер за кожата на главата - това е универсално и ефективно средство, което премахва мръсотия и израстъци с кожата на главата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория