.

.

New
Масажор за косата и Кожата на Главата, Четка За Миене на Коса, Силикон Масажна Четка За Коса, Шампоан, четка за коса за Ексфолиране на Кожата на Главата, Масажор за Ми

Масажор за косата и Кожата на Главата, Четка За Миене на Коса, Силикон Масажна Четка За Коса, Шампоан, четка за коса за Ексфолиране на Кожата на Главата, Масажор за Миене на Косата (Златен)

BGN 2.54

Налично
Налично

2Масаж на кожата на главата под душ за облекчаване на сърбеж и подобряване на кръвообращението. Измийте с шампоан.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Масажът ЩеткаМатериал : ABS, силикон Функция : За измиване на косата и массированияскальпирование : 1. Внимателно масаж на кожата на главата с четка за шампоан в продължение на повече от 3 минути (четка за шампоан се намира в близост до кожата на главата, бавно се движи наляво и надясно, за да почистите косата, не правете кръгове, за да се избегне навиване на коса) 3. Разбърква се шампоан и нанесете го върху косата.Той се използва за почистване на косата и се масажира кожата на главата по време на вземане на душ или измиването на главата.Списък на пакета : 1 х Масажна четка.Дизайн с кръгла дупка за окачване на улеснява съхранението на гребени, а кръгъл отвор може да бъде продето в резба за лесно съхранение.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Massage Brush
Material:
ABS,Silicone
Function:
For Washing Hair and MassagingScalp
Usage:
1. Knead the shampoo and apply it to the hair.:
2. Massage the scalp gently with a shampoo brush for about 3 minutes (the shampoo brush is close to the scalp, slowly moves left and right to clean the hair, do not make circles to avoid hair winding):
3. Rinse off the shampoo.:
Package List:
1 x Massage Brush:
Новинка

Подобни продукти в категория