.

.

New
Четка за коса за момичета, Детски Четка за Разнищване на Къдрава коса, Четка за влажна/Суха Коса, за жени, Безболезнена Четка за Гъста коса (опашка на Русалка)

Четка за коса за момичета, Детски Четка за Разнищване на Къдрава коса, Четка за влажна/Суха Коса, за жени, Безболезнена Четка за Гъста коса (опашка на Русалка)

BGN 3.33

Налично
Налично

Ние не можем да чакам, когато децата изпитват "уау"-момент ❤【Четка за разнищване на косата с по-малко увреждане на】 – Четка за коса за момичета с гъвкав косъм са подходящи за възрастни и деца с нежна или чувствителна кожа на главата.Четка за коса за момичета - идеален подарък за Деня на благодарността и Коледа, майка, сестри, приятелки и клиенти.Детски четки за коса се плъзгат по косата, нежно, разнищваш дори и най-тежките килими с лекота, без разкъсване, не замря и не се дърпа. ❤【Четка за разнищване на косата с по-малко увреждане на】 – Четка за коса за момичета с гъвкав косъм са подходящи за възрастни и деца с нежна или чувствителна кожа на главата.Това помага на жени и деца, за да сведе до минимум болката.Четината на детска четка за коса е достатъчно дълги, за да масажирате кожата на главата, подобрява кръвообращението и насърчаване на здравословния растеж на косата. ❤【Сладък подарък И Уникалност】 – Този стилен размер четка за коса за момичета, идеален за носене във всички случаи на живота си.Детска четка за коса Detangler е безболезнен меки пластмасови структури, които леко се плъзгат по косата.Ние не можем да чакам, когато децата изпитват "уау"-момент.Детски четки за коса се плъзгат по косата, нежно, разнищваш дори и най-тежките килими с лекота, без разкъсване, не замря и не се дърпа. ❤【Висококачествен гребен за разнищване на косата】 – Гребен за коса за момичета с уникален цветен модел ще повиши настроението ви.Без резба, чупливост и разделяне на връхчетата.Внимателно распускайте възли върху влажна или суха коса, не замря и не зацепляя. Най-добрият избор за подарък на дъщеря си.Идеален за жени, за всички типове коса. ❤【Сладък подарък И Уникалност】 – Този стилен размер четка за коса за момичета, идеален за носене във всички случаи на живота си.Красив дизайн ще накара любовта да се почувствате като цар!Гребени за коса за момичета - идеален подарък за всички, които обичате за почивка. ❤【Удобен дизайн за четки за коса】 –Удобна дръжка на четка за коса за момичета гарантира, че тя никога не выскользнет от ръцете си.Четината на детска четка за коса е достатъчно дълги, за да масажирате кожата на главата, подобрява кръвообращението и насърчаване на здравословния растеж на косата. ❤【Четка за коса за момичета, за всички типове коса】 – Тази детска четка за разнищване на косата идеален за права коса, къдрава коса, тънка коса, гъста коса, изтощена коса. ❤【Висококачествен гребен за разнищване на косата】 – Гребен за коса за момичета с уникален цветен модел ще повиши настроението ви.Прави косата блестяща и копринена с по-малко резба. ❤【Четка за коса за момичета, за всички типове коса】 – Тази детска четка за разнищване на косата идеален за права коса, къдрава коса, тънка коса, гъста коса, изтощена коса.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория