.

.

New
Електрическа Чистящая Готварска Четка и четка за миене на съдове, Безжична Чистящая четка, 3-4 Сменяеми Миещи глави за миялна машина, Удобна Многофункционална четка

Електрическа Чистящая Готварска Четка и четка за миене на съдове, Безжична Чистящая четка, 3-4 Сменяеми Миещи глави за миялна машина, Удобна Многофункционална четка за банята (4 типа, зелен цвят)

BGN 33.97

Налично
Налично

Аксесоари : Накрайник за четка от полипропилен Накрайник за четка от полипропилен / наставка за порести четки / комплект дюзи за четки от вълна агнешко месо / кука a Характеристики : - различни начини за почистване накрайник за четка, экономящие на разходите за труд Описание на продукта ⭐ : За премахване на упорити петна, моля, използвайте препарат за почистване ⭐ : Въпреки че електрическата четка за миене на съдове не трябва да са напълно потопени във водата, тя може да издържа удар на водни пръски. ⭐ : Тази електрическа четка за миене на съдове с 3-4 дюзи за миене на съдове с регулируем ъгъл на наклона. ⭐Четка за миене на съдове удобен и мощен и е оборудван с допълнителни преносими куки за лесно съхранение. ⭐ : Всички четки имат дълга щетину, която предпазва от загуба на и без драскотина на повърхността.Лесен за почистване на труднодостъпни места, без ставане на колене и без навеждане.За най-добри резултати спрей за почистване на препарат за почистване на петно пред почистване на електрическата четка.Това е идеален подарък за семейството, родителите и приятелите. ⭐Четка за миене на съдове удобен и мощен и е оборудван с допълнителни преносими куки за лесно съхранение.Лесен за почистване на труднодостъпни места, без ставане на колене и без навеждане. ⭐ : Тази електрическа четка за миене на съдове с 3-4 дюзи за миене на съдове с регулируем ъгъл на наклона.Name : електрическа четка за миене на съдове Размер : 20*11 cm Обхват : баня / балкон / кухня и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория