.

.

New
QDY ( ООО ) -9/12/15 Набор от трубочистов с гъвкави пръчки, Набор от Четки за почистване на комина, Комплект за почистване на комина с въртяща се задвижва от бормашини, Наб?

QDY ( ООО ) -9/12/15 Набор от трубочистов с гъвкави пръчки, Набор от Четки за почистване на комина, Комплект за почистване на комина с въртяща се задвижва от бормашини, Набор от пръчки за почистване на комина за почистване

BGN 55.33

Налично
Налично

Лесна употреба : Този професионален комплект за почистване на вентилационните отвори сушилни може да се използва в комбинация с електрически дрелями (не са включени в комплекта) Разнообразни функции : може да се използва като четка за комин, четки за почистване на вътрешните стени на сушилни и т. ♥ Този комплект четки се състои общо от пръти 9/12/15, 1 глава четка и лесен за демонтирането и монтаж.С помощта на по-висока сила на въртене на четината четка може да премахне дори най-упоритите натрупвания в дымоотводе или камината.Това помага да се предотврати запушването на комина и се е запалил. Притискателния фитинг с одноконтактной дърворезба, не е отслабнала при всяка посока на въртене. 9/12/15 поляци + 1 скилидка четки : нейлоновую конец могат да се сгъват и удължи, дължина на пръта, е 41 см /61 см, отлична степен на гъвкавост, идеално преминава през завоите на комина.Дължина на главата на четката е 10 виж Това е полезен и перфектен комплект за почистване.♥ Помещение, в т. ♥ Висококачествени материали - Гъвкави пръчки са трайни и издръжливи, те могат да се огъват по желание, че да е удобно за почистване на огъване на комина и позволява почистване на комини във всички посоки, без задънена улица. ♥ Професионално използване на Четка може да се използва за почистване на тръби, въздухопроводи, вентилационни отвори сушилок и на други места, и област на приложението им е много широк.Също така това ще ви помогне да избегнете скъпи ремонти, поради натрупване на замърсявания или случайно запалване.Прът гъвкав и може идеално да се търкалят в сложни дымоходах.- в това число 9/12/15 x пръти + 1 х глава на четка + 1 х резба M8.В сравнение с конвенционалните почистване, мощна почистване позволява да се отстранят повече мръсотия, а на обжалване с всички вытяжными шкафове и облицовки от неръждаема стомана, много по бережнее.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория