.

.

New
NOLITOY 2 комплекта 6 бр. Квадратна Неръждаема Десерт или за Пудинг, Дегустация на чай, Кафе, Ресторанная Храна, Лъжички за Крем, Закуски, Подправка за Супа, Еспресо, Кухн?

NOLITOY 2 комплекта 6 бр. Квадратна Неръждаема Десерт или за Пудинг, Дегустация на чай, Кафе, Ресторанная Храна, Лъжички за Крем, Закуски, Подправка за Супа, Еспресо, Кухненски Чаена Лъжичка, Тънка Лъжица За Разбъркване

BGN 11.07

Налично
Налично

ЛЪЖИЦА ЗА ПЕЧЕНЕ - практичен и гъвкав, лесен за захващане, лесна за управлениеЛЪЖИЦА във ФОРМАТА НА НОЖОВЕТЕ - лъжица, с триъгълен отвор се различават оригинален дизайн и удобни за съхранение. лъжица за печене Е комплект лъжички за сладолед, които са изработени от материал от неръждаема стомана, за използване.ЛЪЖИЦИ-на ПЛЕШКИТЕ - Лъжичка за плодове, Две лъжици с различна форма ще отговорят на вашите различни нужди.ЛЪЖИЦА - Лъжица с триъгълен отвор удобни за съхранение.ЛЪЖИЦА във ФОРМАТА НА НОЖОВЕТЕ - лъжица, с триъгълен отвор се различават оригинален дизайн и удобни за съхранение. - Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като това е практически лъжички захар и мед. - Лъжица, с триъгълен отвор креативни и удобни за съхранение на метални десертни лъжички. -Цвят : Сребърен дегустация лъжица.Описание на продукта Лъжица Идва с лъжици две форми, те ще отговорят на вашите различни нужди в употреба.ЛЪЖИЦА - Лъжица с триъгълен отвор удобни за съхранение. -Материал : Лъжица за подправки от неръждаема стомана. лъжици Характеристики -направен е от материал от неръждаема стомана, за използване на лъжица за копаене. - От тях може да се яде сладолед, диня, кафе, мляко и други напитки и плодове мини-кафе двойна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория