.

.

New
6 БР. Комплект Чаени Лъжички От Неръждаема Стомана, Кафеена Лъжичка Десерт Лъжица, Лъжица за Сладолед, Комплект Лъжици за Разбъркване, Прибори за хранене, Кухня, Каф?

6 БР. Комплект Чаени Лъжички От Неръждаема Стомана, Кафеена Лъжичка Десерт Лъжица, Лъжица за Сладолед, Комплект Лъжици за Разбъркване, Прибори за хранене, Кухня, Кафене или Бар

BGN 5.65

Налично
Налично

[Ергономичен дизайн] Външен вид на комплекта на предните вилици елегантен и красив, а красивият дизайн във формата на лопата е много интересен; няма фаск, никакъв чеп, и в същото време дизайн може да се огъва, като вода, и да осигури удобно захващане; на края има триъгълна куха конструкция, удобни за съхранение; тези лъжички са с елегантен дизайн са подходящи за дома, кафенета, чайни. [Широко използван] Стилни, висококачествени дръжка, гладки ръбове, по-удобни за употреба.; тези лъжички са с елегантен дизайн са подходящи за дома, кафенета, чайни.[Ергономичен дизайн] Външен вид на комплекта на предните вилици елегантен и красив, а красивият дизайн във формата на лопата е много интересен; няма фаск, никакъв чеп, и в същото време дизайн може да се огъва, като вода, и да осигури удобно захващане; на края има триъгълна куха конструкция, удобни за съхранение.Вилица и лъжица от неръждаема стомана, подходящ за смесване на напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, бира, желета за приготвяне на кафе, сладолед, чай, закуски и т. [Използването на висококачествени материали] Нашите лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана 410, силен и траен, с тегло около 25 г, леки и преносими, им е много лесно да се съхранява или да носят със себе си.Освен това, тя също така е подходящ за приготвяне на смесени напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, млечни коктейли, бира, желе, за кафе, сладолед, чай, леки закуски и т.Можете не само да спестите малко разходи, но и защита на околната среда и намаляване на замърсяването. [Използването на висококачествени материали] Нашите лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана 410, силен и траен, с тегло около 25 г, леки и преносими, им е много лесно да се съхранява или да носят със себе си.

Подробности

Material:
410 stainless steel
Squarehead shovel spoon:
15.5 *3.3cm
Round head shovel spoon:
15.2 * 3.2cm
Color:
colorful
Package List:
3 * Square spoons:
3 * Round spoons:
Новинка

Подобни продукти в категория