.

.

New
Vohala 50 броя 4 см Черни еластични ленти за Коса, за Жени и Момичета, Безпроблемна Дебела Черна гумена лента за Коса, Еластични гумени ленти за Коса, Без да се повреди, Дъ

Vohala 50 броя 4 см Черни еластични ленти за Коса, за Жени и Момичета, Безпроблемна Дебела Черна гумена лента за Коса, Еластични гумени ленти за Коса, Без да се повреди, Държач за опашката (50 броя 4 cm цвят черен)

BGN 2.83

Налично
Налично

/ смесено опаковане на различни красиви цветовеПанделка за коса с модерна и неповторима, идеална за вашата половинка, приятелки, сестри, дъщери, майки и приятели на много видове на празници като Свети Валентин, Ден на майката, рожден Ден, Коледа и т.Това са най-добрите аксесоари за коса за жени-момичета.Идеален за блондинки, брюнетки, рыжеволосых момичета, деца и бебета и всеки мидълуер цвят.Независимо от това, дали искате да изберете цвят за вашия цвят на косата или добавяне на смешни нюанс към горния възел, при VOHALA има дъвка за коса за вас. 【? Удобно да запазите косата си】 Тези ластични въжета за коса могат здраво задържане на косата по време на работа, спорт или игри, както и на други дейности на открито, не се притеснявайте за соскальзывании при ежедневна употреба, те са здраво задържане на косата и тяхното не е лесно да се разтвори, запази прическата си през целия ден. 【? Е ПОДХОДЯЩ за всички косата 】 Независимо от това, гъсти имате коса, тънка коса, къдрава коса, права коса, дълга коса или къса, тези гумени ленти са подходящи за всякакви етнически стил!Подходящ за малки момичета, деца, жени, за използване в офиса, студенти и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория