.

.

New
Закручивающиеся Помпоны, Сатен Дъвка за коса, гумени ленти за коса, за жени, Разтеглив, Щипки за Коса, Обикновена Лента за Коса, ленти за Опашката за Момичета, Аксесо?

Закручивающиеся Помпоны, Сатен Дъвка за коса, гумени ленти за коса, за жени, Разтеглив, Щипки за Коса, Обикновена Лента за Коса, ленти за Опашката за Момичета, Аксесоари за коса, Опаковки от 8

BGN 5.06

Налично
Налично

【Кръст Бод Пакет включва】 : 8 бр, Също така е подходящ като подарък, който можете да споделите с приятели. сатен дъвка за коса, 8 цвята достатъчно за дневния търсенето. 【Широко приложение】 : Тъканно лепило за коса е лесна, изискана и се прилага за спорт, четене и писане, ежедневни чорапи, партита и пътувания и т.Съдържание на пакета : 8 бр.Въпреки, че това е разтеглив гумени ленти за коса, моля, бъдете внимателни и не натягивайте ги силно по време на употреба, за да се избегне намаляване на срока на експлоатация.Тип дизайн : монофонични.【Материал】 : Изработен е от гладък плат с добро качество, по-гладка и мека на допир, удобни за употреба, не повреждающей косата, също може добре да се заключва косата.Характеристики : еластичен, мек, приятен за кожата.3 инча, подходящ за повечето косата на жените. 【Размер】 : Широчина-еластични въжета за коса е около 1,5 см, диаметърът е около 4.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория