.

.

New
Метална четка ATOPLEE, с закручивающимся възел, Жично колело е от въглеродна стомана за ъглошлайф за работа с различни метали в тежки условия (диаметър: 100 мм, 4 бр.)

Метална четка ATOPLEE, с закручивающимся възел, Жично колело е от въглеродна стомана за ъглошлайф за работа с различни метали в тежки условия (диаметър: 100 мм, 4 бр.)

BGN 10.49

Налично
Налично

【Прилагането на】Жично кръг за ъглошлайф позволява лесно премахване лека и силна корозия, ръжда, боя, спрей и окалину, едновременно от почистване на краищата на заваръчния шев, премахване на метални разменяйте и препаратите за почистване на труднодостъпни места повърхност (например, дограма и тръби) 【Предпоставка включва】 4 бр.В сравнение с другите евтини тел, четки, това позволява да се избегнат наранявания и преждевременно износване, повишаване на ефективността и увеличаване на срока на служба на четка за зъби.【Висока твърдост и устойчивост на износване】 Материал : тел от въглеродна стомана.Приложение : едно мащабно премахване на ръжда и боя, шлифоване, заглаждане, плевене и т. 【Размер】 Диаметър : 100 mm; Диаметърът на стоманена тел : 0,3 мм; Диаметър на вътрешния дупки : 16 мм; Дължина тел : 19 мм.Изработени от висококачествена стоманена тел с дебелина 0,3 мм, стоманена тел се различава хомогенност, висока твърдост, устойчивост на износване и добър товаро топлина. Метална дължината на четка.В сравнение с другите евтини тел, четки, това позволява да се избегнат наранявания и преждевременно износване, повишаване на ефективността и увеличаване на срока на служба на четка за зъби. 【Висока твърдост и устойчивост на износване】 Материал : тел от въглеродна стомана. Метална дължината на четка.Изработени от висококачествена стоманена тел с дебелина 0,3 мм, стоманена тел се различава хомогенност, висока твърдост, устойчивост на износване и добър товаро топлина.Характеристики : Изработен е от висококачествена стоманена тел с дебелина 0,3 мм, стоманена тел гладка, висока твърдост, износостойкая и добре отвежда топлина. 【Предпоставка включва】 4 бр. 【Размер】 Диаметър : 100 mm; Диаметърът на стоманена тел : 0,3 мм; Диаметър на вътрешния дупки : 16 мм; Дължина тел : 19 мм.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория