.

.

New
Терариум Healeved 1 бр. в Източния Козметични Стил, Празен с Дозатор за Духове, Укупоренная Копър, Арабски Контейнери, Масло, Изискан Аромат, Дамски Преносими Златни Под?

Терариум Healeved 1 бр. в Източния Козметични Стил, Празен с Дозатор за Духове, Укупоренная Копър, Арабски Контейнери, Масло, Изискан Аромат, Дамски Преносими Златни Подаръци, Цветя Контейнер, Ретро Декор

BGN 3.48

Налично
Налично

Описание на продукта ретро флакон за парфюм Е елегантен флакон за парфюм. - И В нея удобно за носене парфюми по всяко време и на всяко място.- Размер : около 4,00 X4,00 X8,00 см / 1,57 X1,57 X3,14 инча.Многофункционална празна бутилка-и в нея удобно за носене парфюми по всяко време и на всяко място., Бутилка за аромати за еднократна употреба Можете да го използвате за декорация на всекидневна, спалня и тоалетна маса, за да подчертае усещането за мода.За многократна употреба флакон за аромати-за многократна употреба спрей за духове, преносим мини-флакон за проби парфюм от парфюмерного стъкло, пътен спрей за мъгла.Ретро флакон за парфюм - той ще ви донесе много удобства за вашето бизнес пътуване или пътуване.Синтетичен материал. - Материал : стъкло. - лек и портативен, за да носят със себе си в пътувания.Осъществяване на списък 1 x флакон за парфюм Характеристики-може да се използва за переупаковки парфюм, лосион, етерични масла и т. - Може да се използва като флакон за парфюм, идеален подарък за момичета.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория