.

.

New
YWLRONG LCD дисплей за Xiaomi Redmi Note 10/Redmi Note 10s Подмяна на екрана е Сензорен екран Дигитайзер възли за M2101K7AI M2101K7AG Подмяна на комплекта (не е за версия 5G)

YWLRONG LCD дисплей за Xiaomi Redmi Note 10/Redmi Note 10s Подмяна на екрана е Сензорен екран Дигитайзер възли за M2101K7AI M2101K7AG Подмяна на комплекта (не е за версия 5G)

BGN 11.72

Налично
Налично

Моля, проверете, да не се изчиства ли средна рама, и върху него все още има чужди предметиСъвет 1 : Пробвайте, преди да инсталирате. ★ Приложение - Използва се за отстраняване на неизправност на дисплея и отстраняване на-смяна на пукнати, счупени, мъртви пиксели не работи сензорно управление, проблеми с докосване реагированием, проблеми с дисплея, проблеми с грешен цвят, нефункциональный екрана и всички проблеми с LCD дисплей Xiaomi Redmi Note 10. 1 * Защитно фолио за екрана. ★ Гаранция за качество - Всички продукти за подмяна на екрана Redmi Note 10 са преминали през двойна проверка на строг контрол за качество и 100% са в добро състояние, преди да изпратите. Моля, проверете, да не деформират ли конектор.Моля, уверете се, че кабелът на LCD дисплея не е намачкана.И, моля, не поставяйте го прави в мобилен телефон.След приключване на инсталацията, за да дисплей напълно, долепена към рамката, моля, използвайте дъвка за определяне на дисплея в продължение на 3-4 часа.Не препоръчвам да се инсталира без никакъв опит.Ние силно препоръчваме да тествате, преди да инсталирате.При тестване, моля, не отстранявайте никакви защитно фолио или бележки. ★ Добро следпродажбено обслужване - Високо качество за Xiaomi Redmi Note 10 M2101 K7 AI M2101 K7 AG/Redmi Note 10s Подмяна на LCD екран и безплатни инструменти за ремонт.Ако имате нужда от помощ и линк към видео ръководство за инсталиране, моля, свържете се с нас чрез имейл. Моля, използвайте съединителя спк стартира строителни повторно свързване на основната заплата, уверете се, че конектора плътно затегнати, и включете го в правилната позиция. моля, използвайте съединителя спк стартира строителни повторно свързване на основната заплата, уверете се, че конектора плътно затегнати, и включете го в правилната позиция.Съвет 3 : Моля, не перегибайте пръчка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория