.

.

New
CARRUN 2 елемента Емблема King Ranch 3D Страничната Табела с Името на Гърба на вратата на Багажника Смяна за F150 F250 F350 (Сребрист)

CARRUN 2 елемента Емблема King Ranch 3D Страничната Табела с Името на Гърба на вратата на Багажника Смяна за F150 F250 F350 (Сребрист)

BGN 2.33

Налично
Налично

емблема 3, В рамките на една година, ние ще ви предоставим безплатно една услуга по подмяна на продукт, трябва само да предоставят на транспортните разходи за продукта. (пълна подмяна за вашия автомобил) Цвят : черен, сребрист (друг дисплей ще има малка разлика в цвят).Водоустойчив, устойчив на избледняване. ★ Следпродажбено обслужване - Ние обещаваме 100% повторно пращане или връщане на парите, ако в рамките на гаранционния срок с эмблемами "King Ranch" се сблъскате с някакви проблеми с качеството. Моля, не мийте колата си след монтаж на около 2 дни.Водоустойчив, устойчив на избледняване. ★ ЛЕСНА инсталация - самозалепващи се етикети за подмяна на паспорта плочи са лесни за инсталиране, не изисква никакви инструменти. Забележка : 1100% чисто нова стока от, надяваме се, ще можете да получите най-доброто обслужване в магазина.Създаване на изключителен опит, който е собственост на вашия автомобил, ние заслужаваме вашето доверие! ! ! 2 бр.Пратката включва : 2 X 3 D емблема Как да инсталирате : 1. ★ Автомобилна емблема изработена от ABS-пластмаса, за да украси каросерията на автомобила. ★ Следпродажбено обслужване - Ние обещаваме 100% повторно пращане или връщане на парите, ако в рамките на гаранционния срок с эмблемами "King Ranch" се сблъскате с някакви проблеми с качеството. Махнете отметката от другата страна на лепило, лепило емблема на точното място на превозното средство. Емблема King Ranch 3 D Страничната табела с името на гърба на вратата на багажника Смяна за F150 F250 F350 Характеристики : Материал : ABS Размер : приблизително 5,7 "x 3,25". ★ Пакет включва лого от 2 елемента.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория