.

.

New
Вложки с размер на отворите дърворезба MroMax Вътрешна резба M5 Шестостенния устройството за хидроизолацията, наставка с Дължина 0,39 инча Винт в Гайке Дървени Вложки р?

Вложки с размер на отворите дърворезба MroMax Вътрешна резба M5 Шестостенния устройството за хидроизолацията, наставка с Дължина 0,39 инча Винт в Гайке Дървени Вложки резбовани Метричен, от сплав с Мебелен Болт Крепежный

BGN 1.67

Налично
Налично

Тези вложки от мебелни ядки са подходящи за мебели от масивно дърво и мебелни комбинации x Мебели за дома вставная гайка.Стандартен вътрешен тип на гнездото с шестоъгълни глави, дизайн без чеп и нескользящая. ✅【Материал】-Изработена от висококачествена сплав с, повърхността е покрита с цинк, който притежава отлична устойчивост на корозия и окисление, осигурява продължителна употреба при неблагоприятни условия, като висока температура, студено време и висока влажност на въздуха. ✅[Начин на прилагане] - преди да пробия дупка с подходящ размер, а след това вверните му.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения. ✅[Се използва Широко] -Тези вложки за мебели гайки износоустойчиви и изключително здрави. Съвет : Ако дървесина мебели с по-висока твърдост, моля, увеличете дупката за винта. ✅【Предпоставка включва】- 100 бр.✅【Размер】- Размер на резби от : M5; Външен диаметър : 9,5 мм; Обща дължина : 10 mm.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория