.

.

New
Lurrose Тыквенная Гъба Pe Скрубер За Дома, Тела За Баня, Розова Пенящаяся Издувам, Скъпа Вана, Душ, за дома, Бяло, подобно на гъба Гъба, Почистващи Инструменти, Сачмени, От?

Lurrose Тыквенная Гъба Pe Скрубер За Дома, Тела За Баня, Розова Пенящаяся Издувам, Скъпа Вана, Душ, за дома, Бяло, подобно на гъба Гъба, Почистващи Инструменти, Сачмени, Отшелушивающая Мрежа за измиване на Тялото

BGN 10.85

Налично
Налично

ГЪБА ЗА БАНЯ - топка за измиване на тялото Е средство също ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душЗа да се чувствате удобно, чрез пречистване на тялото си.ГЪБА ЗА БАНЯ - топка за измиване на тялото Е средство също ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на душ. - Изработен от висококачествен материал, безопасен за използване и няма да навреди на вашата кожа.ГЪБА ЗА ДОМАШНИ БАНИ -Гъба за домашни вана е Изработена от висококачествени материали, безопасни за употреба и няма да предизвика увреждане на кожата. -Материал : Хоп от пластмасова гъба за баня - Прекрасен дизайн може да даде повече удоволствие на вашето мультяшному шарику за душа в банята.СКРУБЕР ЗА ТЯЛОТО. ексфолиращи перли за къпане Те могат да отговорят на необходимостта от ежедневно почистване на кожата във вана.ГЪБА ЗА баня - Тези топки за вана могат да създават релаксираща и интересна атмосфера по време на вземане на душ.Списък на пакетите 4 x топки за душата Характеристики - Мека на пипане, но не и достатъчно груби, за да разтривайте кожата отшелушивающей текстура гъба за душ.ГЪБА ЗА баня - Тези топки за вана могат да създават релаксираща и интересна атмосфера по време на вземане на душ.СКРУБЕР ЗА ТЯЛОТО.Гъба за баня забележителното качество на изработка осигурява дълъг живот и добър почистващ ефект.ЕКСФОЛИРАЩИ ПЕРЛИ ЗА КЪПАНЕ - сигурно се отстранява замърсяване с тялото си и няма да навредят на вашата кожа. - Силно премахване на замърсяването с тялото си и да не се повреди кожата ви.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория