.

.

New
Beaupretty 2 бр. Кърпа За миене на Практически Гъба За Пътуване Африканска Мрежа Дълга Гъба За Душ, Почистване на Кожата, за Тялото, Удобна за Задната част на Преносима Ба?

Beaupretty 2 бр. Кърпа За миене на Практически Гъба За Пътуване Африканска Мрежа Дълга Гъба За Душ, Почистване на Кожата, за Тялото, Удобна за Задната част на Преносима Баня, Вана, Пилинг Масажор, Четка за зъби, Чисти

BGN 2.33

Налично
Налично

- Лесно дотягивается до всички краища на тялото, например, на терени за гърба и предпазва кожата от увреждане дълъг скруббером за тялото - Позволява лесно масаж и почистване на гърба и други трудно достъпните части на тялото с помощта на гъба за душ.99 X0 ексфолиращ скрубер за гърба.СКРУБЕР за душ - от пречистване на врата, раменете, гърба и краката, направи вашия душ по-лесно и приятно.СТЪРГАЛО ЗА ГЪРБА ЗА ЖЕНИ - Когато сте готови, лесно се затвори и изсъхне в банята до следващата употреба. - Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Списък на опаковки 2 x Скрубери за душата Характеристики -Материал : Нейлоновое отшелушивающее кърпа - с Перфектен размер за мъжки и женски чистач за душата.ГЪБА ЗА БАНЯ - африканска отшелушивающая окото Хора от всички възрасти, да е средство за измиване на цялото тяло в банята, душ или наблизо, за да използвате по всяко време, когато ви е необходим.СТЪРГАЛО ЗА ГЪРБА ЗА ЖЕНИ - Когато сте готови, лесно се затвори и изсъхне в банята до следващата употреба. удобна гъба е Изработена от добро нейлонового материал и е здрав за по-дълга употреба. -Цвят : гъба за душ с различни цветове - идеални за релаксация на мускулите, облекчаване на стреса, подобряване на кръвообращението, а също и повишаване на еластичността на кожата удобна гъба.ГЪБА ЗА БАНЯ - африканска отшелушивающая окото Хора от всички възрасти, да е средство за измиване на цялото тяло в банята, душ или наблизо, за да използвате по всяко време, когато ви е необходим.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория