.

.

New
minkissy 3 бр. Пяна За Баня, Гъба За Тяло, Гъба За Кожа, Четки, Топката Ексфолиращ Чистач, Търкане за Къпане, Пътен Скраб за Слоеных Мрежи, аксесоари за Душ, Люфа за Баня, Ко?

minkissy 3 бр. Пяна За Баня, Гъба За Тяло, Гъба За Кожа, Четки, Топката Ексфолиращ Чистач, Търкане за Къпане, Пътен Скраб за Слоеных Мрежи, аксесоари за Душ, Люфа за Баня, Комарници, Бежово Хоп За Дома

BGN 3.00

Налично
Налично

материал за използванеТопчета за вана : Просто нанесете душ гел или на сапун за отстраняване it to product богат, напълно да изчистите кожата на тялото, без да я повреди.Един добър инструмент за сигурно и бързо почистване на тялото мрежест топчета за вана.Гъба за душ : Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ при намыливании.Списък на опаковки, 3 x Характеристики на инструмента - Преносим размер и лекота на переноске. - Цвят : Бежово гъба за душ. мрежест топчета за вана Този на топка за душата изработен от устойчив материал, и може да се комбинира с гел за душ и сапун, за да получите наситен крем за цялостно почистване на кожата на тялото, без това да й навреди.А триенето е удобна отшелушивающая гъба за баня.И триене комфортно. - Материал : Рамия, хлопчатобумажный стъргало за душата.Гъба за душ : Можете да отшелушивать, почистване, успокоява кожата с помощта на сапун за измиване на тялото care или гел за душ при намыливании.Топчета за вана : Просто нанесете душ гел или на сапун за отстраняване it to product богат, напълно да изчистите кожата на тялото, без да я повреди.Окото гъба за вана и душ : не вредят на кожата.Крушка за душата : Изработен е от материал, е подходящ по размер за вашите ръце.Отшелушивающая гъба за баня : С помощта на въже я да виси на стената, много е удобно. - Произведен от материал, е подходящ по размер за вашите ръце. - Размер : 19,5x14x2,5 см / 7,67x5,51x0,98 см топката за душата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория