.

.

New
FOMIYES 2 бр. Кърпи за баня, Рукавица За Почистване, Чистач, Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За Тяло, Четка за Гъба, Скрубер За Гърба, Отшелушивающая Гъба За Душ, Отшелушив?

FOMIYES 2 бр. Кърпи за баня, Рукавица За Почистване, Чистач, Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За Тяло, Четка за Гъба, Скрубер За Гърба, Отшелушивающая Гъба За Душ, Отшелушивающая Гъба, Гъба От Естествена Гъба

BGN 4.73

Налично
Налично

И на вас ще ви е лесно и удобно да се взема в ръце -Част от гъба за баня добро ексфолиране на кожата и тя леко масажи на кожата, отшелушивая луфа за душата. -Той идва с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място естествена луфа за душата. Гъба за кухненски люфы : Гъба за душ от люфы - тя е с малък размер, който е подходящ за съхранение и не заема твърде много място.Уплътнение от гъба с каишка : много са подходящи за новородени, бебета, малки деца малки деца и за по-малките деца.Гъба за баня от люфы : Тази гъба от люфы за баня може напълно да абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна.Отшелушивающая уплътнение за лицето : С помощта на удобно отшелушивать и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързо премахване на прах и мръсотия. -Конструкция на дантела ви позволява окачен му на куката, за да изсъхне и съхранение на гъби luffa pad. Списък на пакетите в 2 × Ексфолиращи подложки от гъба Характеристики -Цвят : Бежово възглавница за ръкавици от гъба -Материал : Гъба за душ от гъба -Размер : 12,00 X9,00 X0,50 см / 4,72 X3,54 X0 почистване на скрубер. средство за почистване на кожата, Ефективно ексфолиране и няма драскотина на кожата.Четка за почистване на люфы : практични за ексфолиране и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързо отстраняване i. -Гъба за баня изработени от добри материали и безопасно за кожата.Четка за почистване на люфы : практични за ексфолиране и почистване на кожата на ръцете, шията или тялото, бързото отстраняване на si Подложки от гъба с каишка : много са подходящи за новородени, бебета, малки деца малки деца и за по-малките деца.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория