.

.

New
DOITOOL 5 Бр. Гъба за почистване на лицето, Бутер Меко Средство За почистване на лицето, Гъба за прах За грим (Смесена зареждане)

DOITOOL 5 Бр. Гъба за почистване на лицето, Бутер Меко Средство За почистване на лицето, Гъба за прах За грим (Смесена зареждане)

BGN 1.33

Налично
Налично

- Той е в състояние да отстрани дори най-устойчивите следи от гримТова наистина е инструмент за всички и подарък за вашата майка, приятелка, дори ако това е вашият приятел.Гъба е изцяло натурална, нетоксичная и биоразлагаемая (не се нуждаят от вредните пластмасови микрошарики! ), естествена гъба има мека консистенция, което я прави нежна, безопасна и няма драскотина на кожата отмиване мръсотия, мазнини, мъртвите клетки на кожата и поставяне на лице за сияйна. - Материал : гъба.Той е в състояние да отстрани дори най-устойчивите следи от грим.Те ще направи лицето красиво, балансиран и блестящи. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. - Нашите гъби са безопасни и подходящи за всички типове кожа, възрасти и полове.При използване на сапун (или домашен препарат за почистване) и вода тя ще премахне повече грим, отколкото при миене на ръце. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Те ще направи лицето красиво, балансиран и блестящи.Описаниемягкие и гладка, те са идеални за почистване и масаж на кожата.Използването им в продължение на дълъг период от време може да направи кожата ви по-гладка и жизнена. - Размер : около 11x8,5x1,5 см - Гъба е изцяло натурална, нетоксичная и биоразлагаемая (не се нуждаят от вредните пластмасови микрошарики! ), естествена гъба има мека консистенция, което я прави нежна, безопасна и няма драскотина на кожата отмиване мръсотия, мазнини, мъртвите клетки на кожата и поставяне на лице за сияйна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория