.

.

New
YARNOW 25 бр. Гнездо Празнично, Ръчно изработени Градински Декоративни Вечерни Занаяти, Великденски Подслон, Домашна Уютна Клетка на Двора, Натурална Хижа, Dovish Основа, ?

YARNOW 25 бр. Гнездо Празнично, Ръчно изработени Градински Декоративни Вечерни Занаяти, Великденски Подслон, Домашна Уютна Клетка на Двора, Натурална Хижа, Dovish Основа, Пейзаж, Клонче, Изкуствен Хамстер, Къща, Подпори,

BGN 2.00

Налично
Налично

-Това е птичето гнездо " е реалистичен вид, насърчава упражнения за краката и клюна, привлекателно гнездо за почивка на птици, на нов живот подложка за гълъби Фина работа, осигурява практичност.Bird ' s NEST ЗА ПАПАГАЛИ - Птичи гнезда от билки универсална, са ръчно изработени и могат да се използват като подаръци за партита и сватби. -Материал : кутия за гнездата на папагали от билки -Можете да поставите птичи гнезда на масата, дърво, клетка за птици и на всяко друго място, където искате птичето гнездо за папагали.ДЕКОР клетка за КЛЕТКИ - Птичето гнездо от трева - парти, сватба, Великден, Коледа, вътрешен двор, градина и украса.ДЕКОР клетка за КЛЕТКИ - Птичето гнездо от трева - парти, сватба, Великден, Коледа, вътрешен двор, градина и украса.Може също така да бъде и като украса на градината, декорация на партита. КУТИЯ за гнездо на папагал - Декоративно птиче гнездо, направено от билки, лесно, надеждни и безопасни за използване. Украса за птичи гнезда.ГНЕЗДО за ЯЙЦА за разплод - ИЗКУСТВЕНО гнездо на птици : Всяка гнездото на птиците, изработени ръчно с голямо умение, което му придава по-естествено усещане.Описание на продукта Къщичка за люпене на папагала Е украса за птичи гнезда, изработени от билков материал, него не е лесно да се деформира.ГНЕЗДО за ЯЙЦА - да Гнездо за яйца - идеална украса за Великден.ГНЕЗДО за ЯЙЦА - да Гнездо за яйца - идеална украса за Великден.Bird ' s NEST ЗА ПАПАГАЛИ - Птичи гнезда от билки универсална, са ръчно изработени и могат да се използват като подаръци за партита и сватби.Може също така да бъде и като украса на градината, декорация на партита.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория