.

.

New
Ipetboom Стъклена Клетка 1бр Инкубатор Чинчила Животно Практичен Аксесоар за Терариум Таралеж Клетка За Домашни Любимци Малко Кабина Отглеждане на Дървен Прозрачна К?

Ipetboom Стъклена Клетка 1бр Инкубатор Чинчила Животно Практичен Аксесоар за Терариум Таралеж Клетка За Домашни Любимци Малко Кабина Отглеждане на Дървен Прозрачна Къща Играчка Хамстер

BGN 59.94

Налично
Налично

КУТИЯ за хамстери - позволява на хомячку да спят, да играят, да се крият и да изпълняват други функцииКУТИЯ за ГНЕЗДА за ХАМСТЕРИ - полезен материал, безопасен за вашите малки домашни любимци.КУТИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ на ЧИНЧИЛИ - Изработени от качествено дърво, пластмаса и акрил, безопасен за използване и има дълъг срок на служба.СТАЯ за ДОМАШНИ ПЛЪХОВЕ - модерно и здрава, позволява домашен любимец свободно царапаться.АКСЕСОАР за домашни любимци - подходящ за повечето малки домашни любимци, като хомячки, мышата и така нататък. - Модерен и здрав, позволява на котка свободно се изгребе клетка за малки животни.Списък на пакетите 1 x кутия за разплод Характеристики -дишаща Добър дизайн, за животни да се чувстват защитени и аксесоари.Описание на продукта Малка клетка за животни, Тя може да остане на пода, на масата или в други места, които ви харесват.АКСЕСОАР за домашни любимци - подходящ за повечето малки домашни любимци, като хомячки, мышата и така нататък. - Изработен от висококачествен материал, без мирис, сигурно и е предназначен за продължителна употреба в къща за хамстери. - Цвят : Кутия за отглеждане на чинчили в различни цветове.КУТИЯ за хамстери - позволява на хомячку да спят, да играят, да се крият и да изпълняват други функции. - Материал : Дърво, пластмаса, акрилна кутия за разплод.СТАЯ за ДОМАШНИ ПЛЪХОВЕ - модерно и здрава, позволява домашен любимец свободно царапаться.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория