.

.

New
WellieSTR 100 броя (4 цвята) 7-инчов универсален гребен за коса. Гребени за подстригване на коса. Гребени за фризьори и стилисти.Пластмасов Гребен за фина превръзка, по 50 бр.

WellieSTR 100 броя (4 цвята) 7-инчов универсален гребен за коса. Гребени за подстригване на коса. Гребени за фризьори и стилисти.Пластмасов Гребен за фина превръзка, по 50 бр. в цвят

BGN 18.50

Налично
Налично

на цвят, само на 4 цвят)✔ Универсален гребен за оформяне на косата с плоска задна част с дължина 7 инча.✔Гребени за подстригване на коса от нитриловой каучук. ✔ Идеален за оформяне на косата. ✔ гладка дръжка за удобно захващане.✔Гребени за подстригване на коса от нитриловой каучук.✔ Цвят : черен/бял/розов/жълт ✔ Помещение включва : 100 расческ (25 бр. ✔ Универсален гребен за оформяне на косата с плоска задна част с дължина 7 инча.✔Цвят : черен / бял / розов / жълт. на цвят, само на 4 цвят). ✔ гладка дръжка за удобно захващане. ✔ Той не поцарапает кожата на главата и няма да навреди на косата. ✔Гребен за коса не поемат стерилизующие разтвори, средства за химическа вълна, балсами, шампоани, масла, вода и други. ✔ Той не поцарапает кожата на главата и няма да навреди на косата. ✔ Идеален за оформяне на косата. ✔Гребен за коса не поемат стерилизующие разтвори, средства за химическа вълна, балсами, шампоани, масла, вода и други.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория