.

.

New
DOITOOL 2 бр Без Масаж, Разглаживающий Съобщения, Творчески Статичен Черно Масажор, Клаксон, Анти-С Прост Дебел Натурален Выскабливанием, Дръжка За Подреждане, Домакин?

DOITOOL 2 бр Без Масаж, Разглаживающий Съобщения, Творчески Статичен Черно Масажор, Клаксон, Анти-С Прост Дебел Натурален Выскабливанием, Дръжка За Подреждане, Домакински Фризьорски Гребен ръчна изработка, Ръчно Вълнообразни

BGN 3.00

Налично
Налично

- Интелигентен дизайн ви позволява лесно да се поддържа и да се използва тази джоба на гребенАнтистатик гребен : Подходяща за мокра или суха коса, гъста или тънка коса, къдрава или права коса.Пратката включва 2 x гребен Характеристики -Размер : Около 20,00 X5,00 X0,30 см/7,86 X1,97 X0,12 инча, четка за боядисване на коса. - Тази четка за коса е предназначена, за да се плъзгат по косата, не се дърпа гребен от естествен рог.Нефритовая гребен за коса : малък по размер, лесна за тегло, лесно за пренасяне и съхранение.Антистатик гребен : Подходяща за мокра или суха коса, гъста или тънка коса, къдрава или права коса. - Подходяща за мъже, жени и деца, за да вържете къдрава коса по време на измиване с шампоан или използване на климатика natural detangling comb. - Тя премахва лесно възли и килими от естествени, гъсти, вълнообразни и къдрава коса четка за стилизиране с белина.Гребен за коса : Лесно премахва възли и килими от естествени, гъсти, вълнообразни и къдрава коса.Гребен за коса : Лесно премахва възли и килими от естествени, гъсти, вълнообразни и къдрава коса. -Материал : Гребен за подстригване от бичи рога.Начална гребен за коса : по-Умен дизайн ви позволява лесно да държи и да използвате тази четка за коса.Начална гребен за коса : по-Умен дизайн ви позволява лесно да държи и да използвате тази четка за коса.Масажът гребен за кожата на главата : Тя е приятна за кожата и безопасно за косата и скалпа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория