.

.

New
Четка за коса, Дразнящая Четка, Гребен, Определени с Гребен от Крысиного на Опашката, Широка Зъбни Гребен и Фиби за Коса, за Жени, Момичета, Малки Деца, Ресането, рабо?

Четка за коса, Дразнящая Четка, Гребен, Определени с Гребен от Крысиного на Опашката, Широка Зъбни Гребен и Фиби за Коса, за Жени, Момичета, Малки Деца, Ресането, работят им магия от изглажда и Стайлинг на Коса (Черен)

BGN 6.66

Налично
Налично

Цвят : черен Комплект гребени за оформяне на косата с 3 бр. 【Надежден материал】 : двустранен четка за коса изработена от надежден ABS-пластмаса, който е лек и издръжлив, 3-рядная четка за почистване на салон е изработен от найлон, който е лесен и мягок, ще ви донесе приятни усещания. 【Надежден материал】 : двустранен четка за коса изработена от надежден ABS-пластмаса, който е лек и издръжлив, 3-рядная четка за почистване на салон е изработен от найлон, който е лесен и мягок, ще ви донесе приятни усещания. 【Повече】: двойни четки за изглаждане на отлет, малки скилидки гребени за мигли и вежди; Дразнящая четка за лесно помага за създаването на пухкави коса, подходящите за създаване на прически с разхлабени локонами; Гребен "Сърдит опашка" ще ви помогне бързо гребен косата си, ние също така сме подготвили специално за вас две гребен с широки зъбци, които можете удобно да върже косата. 【Широко приложение】 : двустранно контролна четка за коса-гребен за коса може да се прилага широко, така че може да ги използвате като свой собствен дизайн, стайлинг на коса или да използвате в ежедневието си, както и те са доста дизайнери за полагане на косата и често се прилагат в фризьорство като инструмент за дизайн, стайлинг в салоните. 【8 бр】: В комплект 8 инструменти за коса, включително закачка гребени и водим четки 5 стилове и 3 скоба, които можете да приложите в зависимост от вашите нужди.Характеристика на продукта 5 БР. 【8 бр】: В комплект 8 инструменти за коса, включително закачка гребени и водим четки 5 стилове и 3 скоба, които можете да приложите в зависимост от вашите нужди. Инструменти за коса с различен външен вид да ви предостави повече възможности за вашата коса.【Че те могат да направят】 : Набор от дразнящих щеточек могат да придадат на косата разкош, и те са практични инструменти, за увеличаване на обема в корените, създаване на голям опашката и светлина; Те са подходящи за чесане бретон, линията на косата, веждите и миглите, прически, зад или пробора; Можете също да добавите пръчка за коса или восък, за да си прическата по-красива и по време на употреба; Комбинират с клипове, прическата ще бъде по-привлекателна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория