.

.

New
NOLITOY 5шт Заек гребен и четка за коса за жени терени срешете косата с гребен за почивка гребен преносим сладък заек Мис дървен мултифункционален кожата на главата гр?

NOLITOY 5шт Заек гребен и четка за коса за жени терени срешете косата с гребен за почивка гребен преносим сладък заек Мис дървен мултифункционален кожата на главата гребен

BGN 22.45

Налично
Налично

-Това също може да бъде гребен, а също масажор за кожата на главата, шията, раменете и друга дървена четка за косаПРЕНОСИМА ГРЕБЕН - тя също може да се използва като четка за коса, така и масажор за кожата на главата, шията, раменете и още много други.Природен дизайн, предпазва косата от статично увреждане, което ги прави здрави и копринена. -Цвят : както е показано на фигура, гребен за коса с широк зъб -Материал : Дървена масажна четка за коса -Красива и изискана, изпълнена с глоба изработка, здрав и практичен гребен за коса. Четка за грижа за кожата на главата. -Осигурете релаксиращ масаж при използване.Пратката включва 5 х гребен Характеристики -Размер : 9,60 X6,80 X1,90 см/3,77 X2,67 X0 дървен масажор за скалп. -За постигане на по-добро масажно ефект туристи гребени са малко по-строги, но това няма да навреди на косата на скалпа.внимателно срешете косата в областта на шията, задната част на главата, лицето, гърба, брадичката, кръста, ръцете, скальпе или ходилата.ПРЕНОСИМА ГРЕБЕН за СКАЛПА - За постигане на по-добро масажно ефект туристи гребени са малко по-строги, но това не навреди на кожата на главата. -На върха на гребени лъскав и не вреди на кожата на главата, можете да го използвате без притеснение дървена гребен Меридиан.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория