.

.

New
Плоски Дъвки Училищна Зимни Плоски Дъвки Аксесоари за стрелба с Катапулт Натурална Гумена Лента Есенна Гума от естествен Каучук За улици в закрито Офис (както е по?

Плоски Дъвки Училищна Зимни Плоски Дъвки Аксесоари за стрелба с Катапулт Натурална Гумена Лента Есенна Гума от естествен Каучук За улици в закрито Офис (както е показано)

BGN 3.00

Налично
Налично

Всички наши стоки са 100% гаранция за връщане на паритеМатериал : Естествен каучук.Материал : Естествен каучук.Применимая сцена : в стаята, на улицата, у дома, в училище, в пътуване. плоска еластична лента за стрелба с прашка с дървен Уникална плосък гумена лента е 0,75 мм и висока еластичност Аксесоари за стрелба с катапулт на открито Приложимо сезон : зима, пролет, есен Приложимо пол : унисекс, жени, мъже Применимая сцена : на закрито, на открито, в офиса, у дома, в путешествииособенности : Цвят еластична лента/ жълто-оранжев/0,75 Материал : естествен каучук.Ние създаваме Продуктите с Любов И Грижи, за да отговори на нуждите на клиентите. Размер : 50 виж Функция : Плоска гумена лента е 0,75 мм с висока еластичност, аксесоари за стрелба с катапулт на открито.Ние създаваме Продуктите с Любов И Грижи, за да отговори на нуждите на клиентите. Размер : 50 виж Функция : Плоска гумена лента е 0,75 мм с висока еластичност, аксесоари за стрелба с катапулт на открито.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория